fbpx

0

Aafiya Life

FemmePower_Logo_R1png
“Ingin meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan anda? Ingin mempelajari kemahiran baru atau mengejar minat anda?”

Isikan masa lapang anda dan menimba ilmu melalui kursus jangka pendek Program FemmePower untuk tingkatkan kemahiran dan memperluaskan pengetahuan anda dalam bidang natural health dan wellness.

Kenapa Anda Patut Sertai Kursus Program FemmePower?
• Jangka masa pendek
• Pembelajaran flexibel
• Harga rendah
• Dikendalikan ahli Sisterhood Aafiya kami yang sangat bersemangat berkongsi pengetahuan dan kemahiran mereka dalam bidang ini!

*Dibuka kepada semua ahli PW5/ Blossom serta ahli baru yang tak pernah sertai program dianjurkan Aafiya Life.

Courses To Get You Started

[Kursus Online 7 Hari] Urutan Wajah Anti Penuaan Dan Setelah Penurunan Berat Badan Untuk Wanita
Mari sertai kursus untuk menegangkan kulit yang kendur dan berkedut akibat penurunan berat badan atau proses penuaan dari Faci Ain! BONUS! 3 resipi untuk buang kulit mati di tubuh dan resipi smoothie yang boleh diguna sebagai topeng muka!
[Kursus Online 30 Senaman] Mencegah Osteoporosis dan Meningkatkan Kesihatan Tulang
Mencegah Osteoporosis dan Meningkatkan Kesihatan Tulang Mari sertai kursus yang direka khusus untuk membina kesihatan tulang yang berdaya tahan dan melindungi anda daripada osteoporosis khas dari Faci Chek B!

[Kursus Online] Program Rahsia Bebas Dari Osteoartitis : Penyelesaian Tanpa Pembedahan

Kawal sakit dan hidup dengan baik dengan Osteoartritis dengan program kami yang bakal membantu tanpa pembedahan, mahupun ubat-ubatan! Khas dari Coach Hazlina.

Misi kami di Aafiya Life adalah untuk membantu anda memanfaatkan kehidupan yang berharga ini dengan mempertahankan setiap individu yang ingin belajar.

Ilmu pengetahuan tentang amalan yang dapat meningkatkan kesihatan tubuh dan minda secara holistik adalah memberdayakan dan kami percaya ia harus mudah diakses oleh semua orang.

Kami tahu bahawa pembelajaran boleh memperkayakan hidup anda dan hidup semua orang di sekeliling anda.

Jadi, jangan lepaskan peluang ini! Sertai kursus pendek FemmePower kami hari ini dan mulakan perjalanan anda ke arah pengetahuan yang lebih mendalam mengenai kesihatan dan kesejahteraan.

Soalan Lazim

Program FemmePower adalah kursus pendek dalam talian yang bertujuan untuk meningkatkan kemahiran dan memperluaskan pengetahuan dalam bidang kesihatan dan kesejahteraan secara holistik.

Kursus pendek adalah pembelajaran dalam talian yang ringkas dan mudah dicerna, dirancang untuk memberikan pengetahuan yang tepat dalam waktu yang singkat.

Kursus pendek FemmePower bertujuan memberi pembelajaran fleksibel yang membolehkan anda belajar pada bila-bila masa yang sesuai dengan jadual anda dan dilengkapi dengan harga yang rendah.

Kursus pendek dalam Program FemmePower meliputi pelbagai topik seperti kecantikan, penyediaan makanan seimbang, kesihatan fizikal dan mental, meditasi, teknik pernafasan dan banyak lagi.
Kursus pendek dalam talian FemmePower dikendalikan oleh ahli Sisterhood Aafiya yang berpengalaman dan bersemangat untuk berkongsi pengetahuan mereka dalam bidang health and wellness.
Ya. Kursus pendek dalam Program FemmePower dirancang untuk pembelajaran yang fleksibel dan mudah disesuaikan dengan jadual anda sendiri. Anda boleh belajar pada bila-bila masa yang sesuai dengan anda.
Ya, kami percaya ilmu pengetahuan tentang amalan yang dapat meningkatkan kesihatan tubuh dan minda secara holistik harus mudah diakses oleh semua orang. Program FemmePower memberikan pembelajaran yang mudah diakses dan membolehkan anda memperkayakan hidup anda dan orang di sekeliling anda.